Milanovicu,

jel’ ti iko ikada rekao da se smece prvo cisti u vlastitoj avliji? Pristojne komsije, pri tome, ne prebacuju vlastito smece u komsijinu avliju. A najbolje komsije, i kad im je vlastita avlija cista k'o suza, ne gledaju u tudje (osim u komsijskim situacijama kad treba priskociti u pomoc).

3 thoughts on “Milanovicu,

  1. Sjecam se da je prosle turisticke sezone broj zarazenih u Hrvatskoj prijavljen nesto totalno bezveze, ono neke cifre totalno nerelano male poredeci sa svim ostalim zemljama. Cak je jedno vrijeme dio Istre prikazan kao da nema ni jedan slucaj Korone 😀 Dakle jasno se vidjelo da prikazuju lazne rezultate, a eto sad nama dijele lekcije.

  2. Tek kada pročitah NKTB-ov komentar, sjetih se koju je novu ispalio, toliko je bitan. Čovjek je ridikul; isto kao oni tinejdžeri što grade stav i autoritet kinjeći druge. Nažalost, predsjednik jedne države tu fazu nije prerastao i to je sva filozofija.

  3. Kad bih ja vjerovala u Boga, pozelila bih da mi da ono sto mislim drugima… tako isto svakom… vjerovatno bi vecina naroda mislila da cu zavrsiti u paklu… e pa eto, da svakom bude kako zelio drugom… tacka… ljubim draga…

Komentariši