dnevnik jedne kurtizane

Nacionalnost: Bosanka pa i Hercegovka


19.10.2012.

Sve je moguce

biti u Tajlandu, i po zelji individue: mozes biti zena, mozes biti muskarac, mozes biti gej (muskarac sa muskarcom), mozes biti lezbijka (mada ovdje i one idu pod gej), mozes biti i lady boy (muskarac koji se ponasa i izgleda kao zena), a mozes biti i boy lady (dakle obrnuto). I sve je Ok, samo je strancima malo sve to cudno ispocetka, ali nakon par dana naviknes se i vise ne obracas paznju.

Robin ima izostreno oko za lady boys; ja ih prokontam bas ono kad su ocigledni, ali najcesce, ako su ulozili imalo truda da izgledaju kao djevojka, ja pojma nemam.

Neku vecer, na primjer, izasli nas dvoje na kafu, kad pridje Robinu kolega s kojim je radio prije dvije godine. I predstavi nam svoju prijateljicu. Nako, ljepuskasta djevojka, obucena u neku laganu ljetnu haljinicu, malo previse nasminkana za moj ukus, ali mnoge Tajlandjanke inace vole sminku. Zove se Anabela.

Kaze Robin - ona ti je lady boy. Ja se dobro zagledam u nju, i kazem - nema sanse! Dobro, kaze Robin.

Nekoliko dana kasnije, sretnemo se ponovo na kafi. Sjedne s nama, i krenemo u pricu. I mic po mic... Poce "ona" nama pricati kako je u sretnoj vezi sa momkom iz Norveske, koji je imao jako puno razumjevanja za "nju" dok je "bila" na hormonalnoj terapiji. Kako nije "ocekivala" da ce ostati uz "nju" bez obzira sto je od pocetka znao da je ona nekada bila muskarac.

Pitam je je li uradila i operaciju genitalija, "ona" kaze da nije jer je to previse skupo, no da planira u buducnosti, pogotovo nakon sto se vjencaju.

I tako...

P.S. Ova djeva na slici nije Anabela.dnevnik jedne kurtizane


Miris mame

Humanitarac

Prozorče
u moj život

Listaj, desno i lijevo! :)Život,
razmišljanja, putesestvije

Bosanske

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
239132

Powered by Blogger.ba