dnevnik jedne kurtizane

Nacionalnost: Bosanka pa i Hercegovka


05.09.2012.

Tajlandska masaza

Za ne povjerovati je da sam u ovoj zemlji, u ovom gradu (dakle - Tajland, Mae Sot), radila i zivjela pune dvije godine a nisam isprobala uzitke masaza. Da, namjerno kazem masaza u pluralu, jer se radi o nekoliko sasvim razlicitih masazerskih vjestina.

Da pocnemo sa najjednostavnijom, tu je masaza lica. Ahhhhh koji ceif! Te piling ovaj te onaj, te vruci ubrusi te hladni ubrusi, te maska od avokada, papaje, manga, xxx, te pomada ova, pomada ona. Nakon dva sata osjecas se poput novorodjenceta!

Onda, "Tajlandska masaza" gdje se radi "obrada" cijelog tijela. Ali koja obrada, majko mila! Guzvanje, gazenje, istezanje, rastezanje... od noznih palaca do tjemena. Dva sata u kojima imas osjecas da su ti sve kosti popucale, ali kad se cijeli proces zavrsi - ja meraka! Cini mi se poletjela bih k'o leptirica, ma ni krila ne trebaju :).

Onda, masaza ezotericnim uljima. Mmmmmmmmm! Ovdje sam se malo svadjala sa maserkom koja je zahtjevala da budem k'o od majke rodjena. Na kraju se slozila da zadrzim donje rublje (sa naglaskom na donje!) jer pod nid cijenu zivota nije pristala ni na mrvicu tkanine na grudima. Uh majko mila! Haj' razgolitim se ja, kontam koliko vremena ionako moze provesti na tom podrucju moga tijela? Covjece, od dva sata naj-eroticnije masaze koju sam ikada dozivjela, haman pa sat je provela u tom regionu! Ali vrijedilo je stida, jer nakon ta dva sata imas osjecas da ti svaki atom tvoga bica pluta u miomirisnim aromama.

I na kraju, kraljica svih kraljica - masaza stopala! Covjek bi rek'o sta tu ima kraljevsko? I ja sam to govorila dok nisam sjela na onu stolicu. Tu sam saznala da u covjekovom stopalu postoje tacke, koje kad su pod pritiskom ili trenjem u pravom smjeru, stimulisu i imaju reakciju na rad gotovo svakog organa u covjekovom tijelu. Od ociju, preko jetre, bubrega i srca do kicme. Fakat, dok ti ona maserka prelazi razlicitim maserskim pokretima (njezno uzduzno masiranje, pritiskivanje palcevima, pritiskivanje maserskim stapicima...) imas osjecas da ti ona svakim dodirom dodiruje cijelo tijelo! Nevjerovatno iskustvo.

I tako, ide dan za danom. Tajlandska i masaza uljima se odradi podjahkad, a masaza stopala haman pa svaki dan. Danas je dragi htio traziti jos jedan sat, jer mu je onaj jedan bio prekratak :). No, bilo ga stid, pa cemo opet tamo sutra ujutro.

...

U medjuvremenu, intervju za poziciju u Pakistanu je bio dosta uspjesan, ali caka je sto je radno mjesto u Peshawaru, te zbog toga organizacija nije planirala accompanied status. Ali kazu razmislice do petka. I intervju za poziciju u Bangladeshu je bio uspjesan, ali jebo te koliko faza intervjua tek imaju! Sutra trebam odraditi pisani test, a poslije toga jos jedan intervju sa sefom misije u Bangladeshu. Znaci proces ce potrajati. Sa nestrpljenjem cekam petak...

dnevnik jedne kurtizane


Miris mame

Humanitarac

Prozorče
u moj život

Listaj, desno i lijevo! :)Život,
razmišljanja, putesestvije

Bosanske

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
239131

Powered by Blogger.ba