dnevnik jedne kurtizane

Nacionalnost: Bosanka pa i Hercegovka


06.05.2012.

Hour OFF

Danas odlucih priustiti si jedan sat samo za sebe.

U Kohsar trznom centru, kupiti Good Housekeeping i Readers Digest, te sjestiti u kafe-slasticarni i uzivati u magazinima uz vruci kapucino s ukusom vanilije. To malo zadovoljstvo kosta nekih dvadeset eura i sat vremena.

Na to ce dragi:

"Pa ja, ona ide trositi pare na bezvezne novine bez sadrzaja i platit ce cetiri eura kapucino koji kod kuce moze napraviti za pola. A ja opet moram cuvati dijete."

Trebam li reci da:
- jedno pivo (na crno) kosta 3.5. eura a u restoranu 6 do 8 eura. U prosjeku, mjesecno, kupe se 2 kartona, 2 x 20 = 40 x 3.5 = 140. Stotinu i cetrdeset eura. Ne racunam izlaske u klubove jer samo 5 popijenih piva ce kostati 40 eura.
- da na pijenje gore navedenih piva bivaju utroseni sati i sati vremena (well, noci ako cemo bas u detalje), dok mama sama vecera sa djetetom, kupa dijete i cita u krevetu one iste magazine koji kostaju 10 eura mjesecno (i precitava ih ponovo nakon par mjeseci).

Znam ja da je musko - musko, znam da i ne misli ozbiljno kad mi broji zbog 20 eura potrosenih na Readers Digest i kapucino... ali! Dosta brate!

Odluciila sam:

Od sada, pa nadalje, i ubuduce, svaku nedjelju popodne A. ide u Kohsar, jedne nedjelje citat ce se Cosmopolitan uz cokoladni mousse, druge nedjelje GoodHousekeeping i caffee esspresso, a trece... Playboy i sladoled na lizanje.

Et'!

dnevnik jedne kurtizane


Miris mame

Humanitarac

Prozorče
u moj život

Listaj, desno i lijevo! :)Život,
razmišljanja, putesestvije

Bosanske

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
239131

Powered by Blogger.ba